Aannemers

Aannemers

Kerstholt is op diverse terreinen binnen de bouw werkzaam. Zowel nieuw- en utaliteitsbouw, renovatie als restauratie. Dit doen we grotendeels in de randstad, Zo zijn al diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd van klein tot grootschalige plannen. Daarnaast hebben veel vaste opdrachtgevers waar we mee samenwerken.. Voorbeelden hiervan zijn van Wijk Vastgoedonderhoud, Rutges Vernieuwt Onderhoud en Renovatie, Bouw bedrijf de Waal, Gooi’s Bouwbedrijf.

De laatste jaren hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig partner voor zowel de kleine als de grotere renovatie- en nieuwbouw projecten, daarin verzorgen wij voornamelijk het tegelwerk en kitwerk. Maar ook kunnen wij het voorwerk verzorgen, zoals; het dichtzetten van toilet- en bad ombouw, het plaatsen van kokers t.b.v. leidingschachten, het egaliseren van vloeren. Tevens kunnen wij het schilderwerk en stukadoorwerkzaamheden voor onze rekening nemen.

Tegelzetten

Tegels zijn een halfproduct. Worden ze verkeerd verwerkt, dan ziet het er niet uit en – u kunt voor onprettige….

Lees meer

Egaliseren

Een vloer egaliseren is specialistisch werk en een klus die vaak noodzakelijk voorafgaat aan het leggen van een nieuwe….

Lees meer

Afbouw

Wij leveren professioneel stucwerk voor wanden en plafonds. Wanden maken wij behang- of sausklaar en we verzorgen….

Lees meer

Onze projecten

Visgraat tegels

Purus sit amet volutpat

Woonkamer 80×80

Purus sit amet volutpat

Badkamer Rotterdam

Purus sit amet volutpat

Bekijk alle projecten

Neem direct contact met ons op.

030 69 911 54
info@kerstholttegelzetbedrijf.nl

Vul ons contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan